Ordinært medlemsskap
Kriterer for ordinært medlemskap er minst 3 års relevant høyere utdanning og/eller tilsvarende profesjonell virksomhet innen, eller i tilknytning til, scenekunstfeltet.
Alle yrkesgrupper innen scenekunst er velkomne. De fleste av våre medlemmer bor i Tromsø-regionen, men vi har også medlemmer fra andre steder i Norge. Ordinært medlemsskap koster 1 000,- per år.

Støttemedlemskap
Støttemedlemskap er for organisasjoner, bedrifter og personer som ønsker å støtte RadArts virksomhet. Som støttemedlem får du informasjon om hva som foregår i nettverket og invitasjoner til arrangementer og forestillinger. Støttemedlemmer kan delta på medlems- og årsmøter, men har ikke stemmerett. For støttemedlemmer gjelder ingen økonomiske fordeler som f.eks rabatter og kontortilgang. Støttemedlemsskap koster 300,- per år, men det er anledning til å betale en høyere kontingent om man ønsker det.

Les mer om RadArts medlemsfordeler her!

Hvordan bli medlem?
For å bli medlem i RadArt må du sende inn en søknad til styret. Her skriver du noen ord om deg selv, din faglige bakgrunn og hvorfor du vil bli medlem i RadArt. I tillegg må du legge ved CV. Du vil etter kort tid få beskjed om du er godkjent som medlem. Søknad sendes til kasserer@radart.no eller du kan fylle ut skjemaet du finner nederst på siden. Når du er meldt inn vil du motta faktura for medlemskontingent og infomasjon om personlig profil på nettsiden vår.

Søk om medlemsskap her:

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Telefon (obligatorisk)

Ordinær medlem (1000,- per år)Støttemedlem (300,- per år)

Melding - skriv om deg selv og hvorfor du vil bli medlem i RadArt.

Legg ved oppdatert CV her: