Gå til innhold

Talentprogrammet UREDD

Om Talentprogrammet Uredd (2017-2019)

Uredd var et talentprogram hvor 17 unge kunstnere innen scenografi, dans, skuespillerfaget, dramatikk, visuell kunst og elektronisk musikk undersøkte og videreutviklet sine utrykk.

Talentprogrammet hadde to spor, et faglig og et kunstnerisk. I det faglige sporet fulgte talentgruppen Fagseminarer, med foredrag og undervisningsopplegg utviklet av aktører med spisskompetanse innen markedsføring, PR, økonomi, arbeidslivsmestring, publikumsutvikling, promotering, bedriftsutvikling, dramaturgi, pitching og andre tema talentene ville få bruk for, for å bygge sine bedrifter. I det kunstneriske sporet fikk talentene utdelt hver sin mentor som veiledet dem i et konkret kunstnerisk prosjekt eller en kunstnerisk ambisjon. Det var for eksempel en dramatiker som veiledet et talents manusutvikling, eller en skuespiller som veiledet et talents ambisjon om å bygge opp en teaterorganisasjon.

Uredd eies av RadArt- nettverk for fri scenekunst. Prosjektet er utviklet  med samarbeidspartnerne Hålogaland Amatørteaterselskap (HATS), Rådstua teaterhus og Tvibit, og er støttet av Kulturnæringsstiftelsen i Sparebank1 Nord-Norge og Talent Norge.

Følg programmet på hjemmesiden: https://ureddtalent.no
Kontakt: post@radart.no